Hyr våra fartyg med besättning

Charter

Island Hopping

Ta en tur med Estelle i den Blekingska skärgården. Upplev öarna, stränderna, naturen. Vi besöker och lägger till på ett förutbestämt antal öar med skiftande karaktär. Upplev allt från öde karga stenöar till  befolkade öar med sandstränder och restauranger. Vi skräddarsyr efter era önskemål

Kick Off

Söker ni en unik firmafest, kick off eller team building så bör ni vända er till oss så ordnar vi en oförglömlig upplevelser bland saltstänkta kobbar och skär. Vi kan ordna något som varar en dag/kväll eller flera dygn allt beroende på vad som efterfrågas. Givetvis syr vi ihop hela evenemanget efter era önskemål eller efter lite olika paket från oss. Kontakta oss!

Bröllop

Gift dig på en öde ö eller varför inte hyra kastellet eller någon av de andra gamla forten i skärgården. Vi tar er gärna fram och tillbaka. Vi kan också ordna med mat, dryck uppdukning på den platsen som ni vill fira er stora dag på. Vi har också rätten att viga er om det skulle finnas intresse för det.

Transport

Behöver du transport ut till nån av öarna i Blekinge så bistår vi gärna. Hör av er så bestämmer vi ett pris utifån var ni vill  åka och hur lång tid det går år.

Unesco Sightseeing Tour

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster.  Skärgården i Blekinge utsågs år 2011 av UNESCO för sina unika natur- och kulturvärden. Vi lotsar dig genom skärgården i Karlskrona med guide

Brewery Tour of Karlskrona

Vi får en guidad visning på de olika bryggerierna varje bryggerivisning avslutas med en ölprovning. Efter en avklarad tur tar vi M/S Estelle och åker till nästa bryggeri och får oss en rundtur och omvisning där. Givetvis har vi öl quizz, ölprovning och tilltugg ombord.

Välkomna ombord på M/S Estelle

Fira din födelsedag med oss

Välkommen att hyra M/S Estelle för till exempel din födelsedag eller något annat som är värt att fira. Vi kan erbjuda mat och dryck efter önskemål. Givetvis tar vi er till era speciella ställen i Blekinge skärgård eller så åker vi till våra favoritplatser. I vilket fall som helst bäddar det för unika upplevelser och goda minnen.