Services

Redo för oförglömligt äventyr Karlskrona Skärgård?

 

Kliv ombord på vårat fina fartyg M/S Estelle och dela en skärgårdsupplevelse i Karlskronas med kollegor, vänner eller familj, Karlskrona och Blekinge skärgård är unik. Med sina 1650 öar, kobbar och skär är det en magisk plats att vistas i och den uppmärksammas faktiskt av UNESCO just för sin särprägel.

Njut av Karlskronas  fantastiska skärgårdslandskap från M/S Estelles stora fönster eller från loungedelen utomhus. Vi garanterar utsikt över  salttäckta holmar, skär  och öar. Våra guidade turer erbjuder dig hisnande vyer, aptitretande förfriskningar från vår bar och fantastiska solnedgångar för att skapa bestående minnen med vänner, kollegor och familj.

Med vår rundtur i skärgården kommer du att kunna uppleva sevärdheter som är unika för just Karlskrona skärgård, sevärdheter som du inte hittar någon annanstans i världen.

Välkommen ombord för att utforska Karlskrona skärgård med oss!

 

Låt oss skapa minnen för livet och göra denna sommar  till en sommar att minnas! 

Charter

Nordstrom-Mezan bedriver chartertrfik med M/S Estelle i framförallt Karlskrona skärgård men gör även avstickare i hela Blekinge skärgård. 

Chartra fartyg för affärsmiddagar, luncher, konferenser, kick off, bröllop, årsdagar, guidade turer, transporter och mycket annat. 

Vi värnar om en levande skärgård och samarbetar med ett flertal entreprenörer ute i skörgården.  

Trafik

M/S Estelle går i daglig trafik mellan Hasslö och Karlskrona. Den så kallade Hasslöpendeln. M/S Estelle avgår från Horn på Hasslö och lägger till vid Handelshamnen i Karlskrona. 

Under sommarmånaderna trafikerar Karöline rutten Ekenäs – Karön i Ronneby.  Karön är en speciell plats med för Sverige en unik byggstil. På Karön finns förutom de vackra husen även en sandstrand, stugby och den trevliga restaurangen Schweizeriet.

Events

Håll koll på vad vi gör och vad som händer i Karlskrona och Blekinge skärgård. Titta gärna in i vår kalender här på hemsidan eller följ oss på facebook. Vi ordnar allt från räkkryssningar i Karlskrona skärgård till öl och vinprovningar och transporter till olika events i skärgården.

Håll utkik efter våra skärgårdsevent

Under Hasslö festivalen (11-13 juli) kör vi dagliga anpassade turer Karlskrona-Hasslö-Karlskrona.